Harmadik alkalommal rendezi meg a Magyar Numizmatikai Társulat a Numismatica Pannonica konferenciát, ami idén egybeesik Alföldi András születésének 105. évfordulójával is - így a NumPan III egyben Alföldi András emlékkonferencia is!

Alföldi András régész és ókortörténész behatóan foglalkozott a numizmatikával. A császárkori Pannonia állt figyelmének központjában.

A pandémia ellenére szeptemberre tervezett konferencián eddig 10 előadó szerepel de a létszám bővíthető. A résztvevők előadásaik tervezetével a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelentkezhetnek.

Kedves Tagtársak!

 

Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a májusra tervezett tisztújító közgyűlést előreláthatóan szeptemberben tudjuk megtartani. A pontos dátumról, amint lehet, értesíteni fogjuk Önöket.

 

Jó egészséget kívánva, üdvözlettel,

Dr. Torbágyi Melinda

elnök

 
Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával segítse tudományos munkánkat!
 
Adószámunk:
19007720-1-42
 
Rendelkező nyilatkozat nyomtatása itt: https://ado1szazalek.com/felajanlom/?t=1&id=25944
 
 
 
Köszönjük!
 
 
 

Mostantól nem csak személyesen van lehetőség a könyvvásárlásra!

 

A házhozszállítást GLS futárszolgálattal oldjuk meg, illetve lehetőség van FoxPost automatánál is átvenni a rendelt köteteket. Természetesen a hagyományos Magyar Postával történő csomagküldésre is van lehetőség. Mindez előreutalás után lehetséges.

Rendelés és további információk az árakról:

címen

 

        

 

A Magyar Numizmatikai Társulatban kedvezményes áron, 4720 Ft-ért megvásárolható a nemrégiben megjelent nagyszerű könyv, a Bardus, grossus, florenus c. kiadvány.
Átvétel személyesen a könyvtár nyitvatartási idejében ill. csomagküldéssel (FoxPost, GLS, Magyar Posta igény szerint) előreutalás után lehetséges.

Nem csak tagok számára!

 

A konferencián elhangzott előadások pdf fájl formátumban letölthetőek.

http://acta.numizmatika.org/index.php/acta/issue/view/3

A Magyar Tudományos Akadémia Bölcsészettudományi Kutatóközpont „Lendület” Középkori Magyar Gazdaságtörténet Kutatócsoport Havi Színes címmel indított rovatának januári számában a kutatócsoport vezetője, Weisz Boglárka Máglyára vele! Pénzhamisítók büntetése a középkori Magyarországon című írását ide kattintva olvashatják.

belas